Adopta un animal

Requeriments per adoptar un animal

Si tens dubtes pots consultar la nostra pàgina de preguntes freqüents sobre l’adopció o posar-te en contacte amb nosaltres a info@protectoramataro.org.

N

Ser major d’edat

N

Respondre el formulari d'adopció

N

Presentar el DNI

N

Signar el contracte d’adopció

N

Fer efectiu el cost de l’adopció

Els nostres gossos i gats necessiten una segona oportunitat, una llar on oblidar els moments difícils i traumàtics de l’abandonament. És per tot això que el nostre principal objectiu és l’adopció. Pensa que adoptant salves dues vides: la de l’animal que adoptes i la del que podrà ocupar el seu lloc en el centre d’acollida.

Al nostre cercador trobaràs informació actualitzada diàriament dels animals que recollim i acollim. Adoptar un animal és una decisió molt seriosa i cal que et plantegis molt bé tot el que suposa portar un animal a casa. Per això, abans de venir, et recomanem que responguis el formulari d’adopció i et donarem dia i hora per venir. 

Gràcies per entendre-ho! I molt important: deixa’t assessorar pels nostres cuidadors i segur que trobaràs la teva mitja taronja de quatre potes!

Cost d’adopció

El cost de l’adopció ho és en concepte de primera vacuna, desparasitació interna i externa, esterilització i microxip.

N

100€ en el cas d'un gos/gossa adult (a partir de 6 mesos) (inclou el servei post adopció)

N

50€ en el cas d'un gos/gossa adult (a partir de 6 mesos) pertanyent a la campanya 'Els que ningú vol' (inclou el servei post adopció)

N

30€ en el cas d'un gos/gossa adult (a partir de 6 mesos) de raça malanomenada potencialment perillosa (inclou el servei post adopció)

N

180€ si és un cadell de gos/gossa de fins a 6 mesos (inclou el servei post adopció)

N

75 € en el cas d'un gat/gata adult (a partir de 6 mesos) (50€ en concepte de primera vacuna, desparasitació interna i externa, esterilització i microxip + 25€ de servei postadopció

N

100€ si és un cadell de gat de fins a 6 mesos (75€ en concepte de primera vacuna, desparasitació interna i externa, esterilització i microxip + 25€ de servei postadopció)

N

50€ per gats pertanyents a la campanya 'els que ningú vol' (inclou el servei post adopció)

Campanyes d’adopció

El més important per a nosaltres és que tots els animals que arriben als nostres refugis siguin adoptats. Per això volem recolzar a les famílies que donen una oportunitat als animals que ho tenen més difícil ajudant-les amb una campanya d’adopció: la Campanya dels que Ningú Vol.

Pels animals d’aquesta campanya el cost de l’adopció és de només 50€ en concepte de microxip, i donem suport a l’adoptant segons el problema que tingui l’animal adoptat.

Quins són els animals que ningú vol i quina ajuda oferim?

5
Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l’animal.
5
Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 50€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l’animal.
5

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d’adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família.

5

Els gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp’s). La majoria de gent que ve a la protectora  ens diu que no vol un gpp.  Per compensar l’estigmatització dels gossos d’aquestes races, els hem inclós a la campanya dels que ningú vol. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic.

NOTA: Si un animal presenta dues o més característiques d’aquesta campanya, tindrà tots els beneficis. Per exemple, si un gos és Gpp i, a més a més, té algun problema d’adaptació i, a més a més, està malalt, tindrà suport veterinari a preus reduïts per la seva malaltia, suport d’educador per facilitar la seva adaptació a la nova llar, assegurança gratuïta durant el primer any i descompte en el psicotècnic.

Vull adoptar un gos

Vull adoptar un gat