L'espai veterinari

Disposem d’un espai i d’un equip veterinari propi que treballa els 365 dies l’any per cobrir les necessitats sanitàries dels animals abandonats o perduts acollits en els nostres refugis.

La feina de l’equip veterinari és una peça clau per desenvolupar la nostra tasca de protecció i recuperació dels animals que han patit l’abandonament. Malauradament són molts els animals que arriben maltractats, amb problemes greus de salut, ferits, en males condicions o vellets. Sense aquestes instal·lacions veterinàries seria impossible atendre tots els nostres animals.

Ubicat al C/Sant cugat, 102, Baixos de Mataró, a l’espai veterinari s’hi realitzen tot tipus d’intervencions quirúrgiques, cures i rehabilitacions d’animals malalts i post operats, així com l’atenció dels animals adoptats en campanya, els animals dels refugis i esterilitzacions i atenció sanitària de gats de carrer.

Podeu recolzar-nos en el manteniment del nostre servei veterinari pels animals abandonats de diverses maneres

Dóna

Espai Veterinari

10,00
Dades personals

Total donació: 10,00€

Participa

El Gran Repte Veterinari

Aportant una donació puntual que ens ajudi en el manteniment del nostre espai veterinari.

Uneix-te

Un euro, un veterinari

Pots col·laborar en el manteniment de la despesa en l'atenció veterinària donant 1 euro cada mes i, entre tots, podrem seguir vetllant per la salut dels nostres animals. Uneix-te al nostre grup de teaming.