Els refugis

Els nostres refugis són els espais en els quals acollim, cuidem i retornem la dignitat als animals abandonats que arriben a la protectora. Mentre esperen a ser adoptats, procurem que siguin espais en els quals es trobin protegits i estimats.

Cal Pilé

El refugi de Cal Pilé és el refugi de referència de la protectora des de l’any 2000. Té capacitat per a 72 gossos i disposa d’una gatera per acollir 100 gats domèstics. Des d’aquest refugi milers d’animals han trobat una segona oportunitat.

El refugi de Cal Pilé és a la Ctra NII Km 648,4 de Mataró (Barcelona). Veure mapa.

Tel. 687976037

CAAC del Barcelonès

El CAAC del Barcelonès es el centre d’acollida del municipi de Badalona, tot i que, per conveni, acull també els animals abandonats i perduts de Sant Adrià del Besòs i de Santa Coloma de Gramenet. Es tracta d’un refugi que es gestiona per concurs públic, i és gestionat per la Fundació Daina, la Fundació de la protectora, des de l’any 2018. Aquest refugi només acull gossos, i té capacitat per a 120 animals.

El CAAC del Barcelonès és al Camí dels Xiprers, s/n de Badalona. Veure mapa.

Tel. 93 465 52 24

CAAC de Cabrils

El CAAC de Cabrils és un refugi amb capacitat per a 40 gossos i 30 gats, també és un refugi que depèn de concurs públic i és gestionat per la Fundació Daina, la Fundació de la Protectora, des de l’any 2020.

El CAAC de Cabrils és al C/Zona Industrial, Carrer A, 5, 08348 Cabrils (Barcelona). Veure mapa.

Tel. 627 16 25 50

Podeu recolzar-nos en el manteniment del nostre servei veterinari pels animals abandonats de diverses maneres

Dóna

Espai Veterinari

10,00
Personal Info

Donation Total: 10,00€

Participa

El Gran Repte Veterinari

Aportant una donació puntual que ens ajudi en el manteniment del nostre espai veterinari.

Uneix-te

Un euro, un veterinari

Pots col·laborar en el manteniment de la despesa en l'atenció veterinària donant 1 euro cada mes i, entre tots, podrem seguir vetllant per la salut dels nostres animals. Uneix-te al nostre grup de teaming.