Acull un animal

Una opció per ajudar els nostres gossos i gats és acollint-los temporalment a casa teva mentre s’estan recuperant de diferents situacions.

Cases d’acollida temporals i terapèutiques

Les cases d’acollida són una eina indispensable pels animals que, per diferents raons, no poden allotjar-se als nostres centres. Les despeses que generen les acollides (alimentació i serveis veterinaris) van a càrrec de l’entitat. Tu només has de posar el teu temps i afecte. Les cases d’acollida tenen cura d’animals de qualsevol edat que requereixen atencions diverses. El temps d’acollida podrà variar des d’un mes a un període llarg. Podreu ajudar animals que pateixen extrema desnutrició, intervinguts quirúrgicament, amb malalties que requereixen medicació diària, que mostren quadres d’estrès o pateixen amb més intensitat els canvis bruscos de temperatura.

Ompliu el formulari i oferiu la vostra llar per ajudar els animals que ho necessiten!.

Cases d’acollida de mares lactans

A vegades ens arriben als refugis mares de gos o gat amb els seus cadells. Per assegurar la salut i la bona socialització dels cadells, així com un entorn tranquil per la mare lactant, necessitem cases d’acollida que puguin oferir a aquestes mares l’entorn adequat.

Ompliu el formulari i ajudeu a les mares lactants a tirar endavant els seus cadells!

Mainader/es

Els mainaders/es s’enduen a casa seva cadells de gossos i gats acabats de néixer o de no més de dos mesos. La tasca del voluntari permetrà al petit agafar forces per quan hagi d’entrar al refugi a la recerca d’una família. Els mainaders/es hauran de fer la increïble i satisfactòria feina d’imitar el que la mare absent faria en estat natural com ara donar-los escalfor, netejar-los, alimentar-los i estimular-los perquè aprenguin a fer les seves deposicions.

Ompliu el formulari i ajudeu a salvar la vida d’aquests petits!

Cases de socialització per a gatets ‘bebés’ desconfiats

Com ja sabeu no paren d’entrar gatets. Molts d’ells tenen bon caràcter, i no triguen a trobar adoptants, però n’hi ha molts que, sense arribar a ser ferals, són molt desconfiats i ningú els vol adoptar… Necessitem persones amb experiència amb gats desconfiats que vulguin portar a casa un o dos d’aquests gatets per avesar-los a les carícies i la presència humana, de manera que puguin trobar adoptants i no hagin de créixer a la gatera. Mínim durant 15 dies.

Ompliu el formulari i ajudeu a aquests petits a estar preparats per a ser adoptats

Apunta't a la nostra newsletter

Si vols rebre informació sobre els nostres animals, les nostres campanyes i sobre el dia a dia de la protectora.