Si ets una empresa

Si sou una empresa o teniu un negoci i voleu col·laborar amb la Protectora, us proposem les següents opcions.

Si vols ser una empresa amiga de la Protectora en qualsevol de les seves modalitats, escriu a info@protectoramataro.org

Donacions en efectiu directes i indirectes

La teva empresa o negoci pot aportar les seves donacions econòmiques a l’SPAM de manera directa o indirecta, gaudint de les corresponents avantatges fiscals i d’un plus ètic en la teva imatge d’empresa o en el teu perfil professional. De manera directa, fent un donatiu dinerari a mode de mecenatge, o bé de manera indirecta carregant en algun dels teus productes o serveis una quantitat, sovint simbòlica i prèvia comunicació de la nostra tasca als teus usuaris i/o clients, que serà donada a la nostra entitat.

Empresa Padrina del programa d’ajuda a animals maltractats

Malauradament són molts els animals que arriben als refugis provinents de situacions de maltractament. Aquesta situació no solament fa pràcticament impossible l’adopció d’aquests animals, sinó que també fa molt difícil la seva adaptació als refugis i ho passen molt malament. Davant d’aquesta realitat, des de la nostra protectora col·laborem amb educadors que puguin ajudar aquests animals, però el seu cost, tot i que eficaç i ajustat, s’escapa a les possibilitats d’una protectora d’animals. És per això que amb les aportacions mensuals, tan de padrins particulars com d’empreses padrines, podem intentar fer front a aquesta despesa tan necessària per assegurar el benestar de tots i cadascun dels animals abandonats que arriben als nostres refugis.

Finançament de productes de merchandising

Els productes promocionals constitueixen una ajuda per la sostenibilitat de la nostra entitat, al temps que contribueixen de manera directa a la difusió i divulgació de la nostra tasca. Finançant els nostres productes i incorporant la teva marca, s’assoleixen objectius comuns per a l’SPAM i per a la teva firma.

Patrocini

La teva empresa pot patrocinar els esdeveniments que organitza la nostra entitat, obtenint a canvi la publicitat entre els milers d’amics que segueixen i recolzen la tasca de l’SPAM, a més del plus ètic en la teva imatge empresarial i professional.

Promocions conjuntes

Previ acord, pots fer ús de la tasca i imatge de l’SPAM per fer promoció dels teus productes i/o serveis, destinant a la nostra entitat el percentatge acordat dels guanys obtinguts en la promoció.

Donacions en espècie

Si la teva empresa o negoci treballa amb qualsevol producte que pugui ser útil a la nostra tasca, pots fer donacions puntuals o permanents a la nostra entitat. Des d’alimentació per animals, passant per medicaments i productes sanitaris, fins materials de neteja, de manteniment, d’oficina i difusió. Les teves donacions constitueixen un element bàsic per la pervivència de la nostra causa.

Donacions en serveis / Voluntariat corporatiu

De manera puntual o permanent pots oferir els teus serveis en benefici de la nostra entitat. Si ets una empresa de manteniment, de publicitat i comunicació, de transport o de qualsevol servei que pugui servir de recolzament a la nostra tasca, el teu oferiment i suport ens pot ser de gran ajut per mantindre viu el nostre projecte.

Captació de fons entre els empleats (estructura teaming)

La teva empresa pot fer la proposta als seus empleats de destinar mensualment una quantitat simbòlica del seu salari a l’SPAM. L’efecte a nivell de responsabilitat social de la teva empresa en aquest vessant concret de col·laboració, es veu exponencialment potenciada si la teva empresa es compromet a igualar amb una aportació paral·lela la suma assolida per la donació dels empleats.

Punt solidari o punt amic

Pots constituir en el punt físic de la teva activitat en punt amic de l’SPAM, ja sigui de manera temporal o indefinida, establint-te com a punt de recollida de donacions o venent productes propis o serveis amb algun benefici per a la nostra entitat.