Fes-te Voluntari

Requisits per ser voluntari

N

Cal ser major d'edat. Si tens 16 anys, els pares o tutors legals, hauran de firmar un permís

N

Per passejar gossos de les races potencialment perilloses, cal ser major d'edat i disposar de la llicència per a la conducció de gpp's per a persones voluntàries de Mataró, de Badalona o de Cabrils, segons el centre des del qual es realitzi l'activitat.

COMPROMÍS AMB ELS ANIMALS ABANDONATS: Gats abandonats o de carrer /gossos abandonats/ persones compromeses o amb ganes d’ajudar

La Societat Protectora d’Animals de Mataró té un Programa de Voluntariat que té com a principal finalitat establir un espai de compromís des del qual les persones voluntàries que en vulguin formar part, puguin conèixer la feina, els valors i els objectius de la protectora , i puguin ajudar-nos a arribar més lluny en la protecció, el benestar i el futur dels animals dels nostres refugis.

13 activitats diferents, algunes des dels refugis, altres des de les cases dels voluntaris, altres des del carrer. Totes elles amb un únic objectiu: vetllar pels animals, pel seu benestar i per la seva dignitat.

Passeig de gossos

Suma’t al grup de voluntaris passejadors de la SPAM!

Gràcies als voluntaris de passeig, els gossos dels refugis poden passar estones fora dels centres i gaudir de companyia.
Aquesta activitat contribueix a mantenir el seu equilibri emocional, ajuda a la seva socialització i a reduir el seu estrès. Un gos equilibrat i socialitzat, sempre té més possibilitats de ser adoptat.
Necessitem molts voluntaris compromesos perquè tots els nostres gossos puguin gaudir de passejos i passar estones fora del refugi! Anima’t a formar part del grup de voluntaris passejadors de la spAm!

Acompanyament de gats

Vine a fer companyia als gats de les nostres gateres!
A la nostres gateres hi conviuen una mitjana de 50 gats. Alguns d’ells són molt sociables, d’altres no ho son tant , ja sigui perquè estan espantats per la situació que els hi ha tocat viure, ja sigui perquè conviure amb tants gats els hi suposa molt d’estrès.
L’objectiu d’aquesta activitat és ajudar-los a mantenir el seu equilibri emocional i reduir el seu estrès mitjançant les carícies, el joc, la interacció, la participació en l’enriquiment ambiental i la companyia.

Gats de carrer

Sense les alimentadores, els gats de carrer de Mataró estaríen abandonats a la seva sort
La spAm gestiona un total de 82 colònies de gats de carrer de Mataró. A més d’ocupar -se de la captura, esterilització i retorn dels gats a les seves colònies (CER), també s’ocupa de l’atenció veterinària d’aquests gats i de donar suport a les alimentadores en la cura dels espais.
Sense alimentadores, tots aquests gats, que formen part del nostre entorn i que mereixen ser respectats, estarien abandonats a la seva sort. Anima’t!

Apunta’t a les jornades formatives, i suma’t al grup de responsables de colònies de gats de carrer de la spAm!

Mainaderes i acollides terapèutiques

Gràcies a les cases d’acollida, molts animals se salven i recuperen les ganes de viure

Aquesta activitat es realitza des del domicili de la persona voluntària. La finalitat és poder donar una atenció adequada als animals abandonats que per ser cadells, per haver estat intervinguts mèdicament , per patir algun tipus de malaltia o per ser incapaços d’adaptar -se
als centres d’acollida, necessiten atencions continuades i/o entorns que és impossible oferir des dels refugis.
La satisfacció de veure com un gat o gos es recupera i torna a tenir ganes de viure i relacionar-se, és una experiència extraordinària! Anima’t! Omple el formulari, i suma’t al grup d’acollidors de la spAm!

Esdeveniments, rescats i altres activitats

Des de la spAm també necessitem l’ajuda dels voluntaris en altres activitats que contribueixen a millorar la vida dels animals abandonats.
Informa’t sobre aquestes activitats escrivint a info@protectoramataro.org

5
Fires, xarxes i esdeveniments. La participació en xarxes socials del voluntariat, fires, esdeveniments, desfilades i accions de recapte, ajuda a fer pública la realitat de l ‘abandonament més enllà de les portes dels refugis.
5
Banys i enriquiment. Des de l ‘equip de la protectora organitzem activitats de banys i higiene dels animals dels centres, així com activitats d’enriquiment dels espais per fer més amable la vida dels animals en els refugis.
5
Recerca d’animals perduts No és freqüent, però si accidentalment s’escapa o es perd un animal dels centres o de les cases d’acollida o adopció, volem estar preparats per poder trobar-lo al més aviat possible.
5

Presència a les escoles. Sovint hi ha escoles i cent res educatius que volen conèixer la feina que fem des de la protectora. El teu suport pot ajudar-nos a aconseguir que als animals els hi esperi un futur més digne.

Voluntariat professional

La teva professió també pot ajudar els animals abandonats

Les activitats voluntàries, puntuals o temporals, des de la teva professió, poden ser de gran ajuda per millorar la vida dels animals dels refugis.
Àrees professionals que ens poden ajudar: veterinària, educació canina i felina, etologia, educació, comunicació, informàtica, disseny gràfic, jardineria, fusteria, construcció ( . . . )
Si creus que amb la teva professió o des de la teva empresa pots ajudar-nos, posa’t en contacte amb nosaltres escrivint a info@protectoramataro.org

Voluntariat corporatiu i responsabilitat social corporativa

Algunes empreses inclouen a la nostra protectora com a beneficiària en el seu Pla de Responsabilitat Social Corporativa. Si formes par t d’una empresa socialment responsable, recorda que els animals abandonats també necessiten tota la vostra ajuda.

Si creus que amb la teva professió o des de la teva empresa pots ajudar-nos, posa’t en contacte amb nosaltres escrivint a info@protectoramataro.org

Formulari de voluntariat

Tots els camps son obligatoris. Gràcies.

Nom*
Correu electrònic*
Indica el voluntariat que vols fer amb nosaltres (pots indicar totes les opcions en les quals vulguis participar)
A refugis i esdeveniments:
Des de casa:
Algunes dades més
Ja has fet algun voluntariat en algun refugi d'animals?*
Pots passejar gossos de mida gran?*
Tens experiència donant "bibe" a cadells de gos?*
Tens experiència donant "bibe" a cadells de gat?*
Tens experiència amb gats i gossos amb por?*
Informació sobre protecció de dades
Responsable del Tractament
  • Raó Social: SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS DE MATARÓ
  • NIF: G58223785
  • Domicili: Cal Pilé. Carretera Nacional II km 648’4 08301 Mataró
  • Correu electrònic: info@protectoramataro.org

Finalitat del tractament: Tractem les dades i la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar l’adopció de l’animal.

Legitimació: La base legal pel tractament de les dades és el consentiment de l’interessat en virtut de l’article 6.1.a) RGPD.

Criteris de conservació de les dades: Les dades no es conservaran més temps del necessari per a les quals han estat demanades, excepte que hi hagi una obligació legal.

Comunicació de les dades: No es comunicaran a altres tercers, excepte obligació legal o amb el consentiment exprés de l’interessat.

Transferències internacionals de dades: No es fan Transferències Internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

Decisions automatitzades: SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS DE MATARÓ informa que no pren decisions automatitzades que puguin causar perjudicis als interessats.

Drets que assisteixen a l’Interessat: L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, l’informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió (Dret a l’oblit), limitació de les dades, portabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a  Cal Pilé. Carretera Nacional II km 648’4, 08301 Mataró (Barcelona), o correu electrònic a info@protectoramataro.org, així com presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l’Agència Espanyola de protecció de dades (AEPD), a través de la seva seu electrònica: www.sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web, o enviant un escrit a C / Jorge Juan nº6 – 28001 MADRID.

La comunicació de les dades personals sol·licitades és un requisit necessari per poder prestar el servei sol·licitat, en compliment dels nostres processos de seguretat. La SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS DE MATARÓ  l’informa que compleix amb tots els requisits establerts per la normativa de protecció de dades i amb totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal.