Apadrina un animal

La despesa mitjana pel manteniment d’un gos o un gat en els refugis és de 6€ diaris.

Si a més el gat o el gos presenta alguna malaltia o ha de ser intervingut, aquesta despesa pot ser molt més elevada.

La filosofia de la nostra protectora sempre ha estat la de procurar que qualsevol animal que estigui al nostre càrrec rebi les mateixes atencions que rebria un animal amb família i, per aconseguir-ho, necessitem tota l’ajuda possible. La figura del padrí és en aquest sentit molt important, ja que la seva aportació mensual ens permet proporcionar el màxim benestar a tots els nostres animals mentre viuen al refugi.

El padrí és, juntament amb els cuidadors i voluntaris, la figura més propera a una família que té l’animal mentre espera a ser adoptat

Els padrins donen 12€ al mes i ens ajuden a fer front a les despeses d’aquest animal durant la seva estada als centres d’acollida, sobretot pel que fa a la seva alimentació.

Per poder treure a passejar el gos que tens apadrinat o passar estones amb el gat que tens apadrinat, has de ser, a més a més de padrí, voluntari. Per ser voluntari, només has d’ escriure a voluntariat@protectoramataro.org indicant que ets padrí d’un animal, i t’indicarem els passos a seguir. És molt senzillet i podràs conèixer i passar estones amb el teu fillol!

També pots apadrinar els gats de carrer o els gats i gossos que tenen problemes greus de comportament amb una aportació de 6€ al mes

Tot i que en aquests casos els padrins difícilment podreu conèixer el vostre apadrinat, la vostra aportació ens ajudarà a tenir cura d’aquests animals i vetllar pel seu benestar. Per apadrinar un gat de carrer envia un mail a info@protectoramataro.org

Si ens vols ajudar fent-te padrí d’un gos o gat de la protectora, només has d’omplir el següent formulari.

Tots els camps son obligatoris. Gràcies.

Ets voluntari de la protectora?*
Vols apadrinar un gos o un gat?*
Tens intenció de venir al refugi a passejar i/o a passar estones amb el teu fillol o fillola?*
A quin refugi?*

Necessitem les teves dades:

Nom*
Correu electrònic*
Forma de pagament*
Informació sobre protecció de dades
Responsable del Tractament
  • Raó Social: SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS DE MATARÓ
  • NIF: G58223785
  • Domicili: Cal Pilé. Carretera Nacional II km 648’4 08301 Mataró
  • Correu electrònic: info@protectoramataro.org

Finalitat del tractament: Tractem les dades i la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar l’adopció de l’animal.

Legitimació: La base legal pel tractament de les dades és el consentiment de l’interessat en virtut de l’article 6.1.a) RGPD.

Criteris de conservació de les dades: Les dades no es conservaran més temps del necessari per a les quals han estat demanades, excepte que hi hagi una obligació legal.

Comunicació de les dades: No es comunicaran a altres tercers, excepte obligació legal o amb el consentiment exprés de l’interessat.

Transferències internacionals de dades: No es fan Transferències Internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

Decisions automatitzades: SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS DE MATARÓ informa que no pren decisions automatitzades que puguin causar perjudicis als interessats.

Drets que assisteixen a l’Interessat: L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, l’informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió (Dret a l’oblit), limitació de les dades, portabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a  Cal Pilé. Carretera Nacional II km 648’4, 08301 Mataró (Barcelona), o correu electrònic a info@protectoramataro.org, així com presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l’Agència Espanyola de protecció de dades (AEPD), a través de la seva seu electrònica: www.sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web, o enviant un escrit a C / Jorge Juan nº6 – 28001 MADRID.

La comunicació de les dades personals sol·licitades és un requisit necessari per poder prestar el servei sol·licitat, en compliment dels nostres processos de seguretat. La SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS DE MATARÓ  l’informa que compleix amb tots els requisits establerts per la normativa de protecció de dades i amb totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal.