Botiga solidària

Ara samarretes i dessuadores 'estem enamorats'

 Preu samarretes: 14 € / Preu dessuadores: 20€

T'has enamorat alguna vegada d'un gos, d'un gat de qualsevol altre animal? Nosaltres cada dia! I per a celebrar-ho posem a la venda aquest disseny de samarreta i dessuadora que representa el cor de l'spAm. Amb aquesta compra solidària no només rebràs una peça de roba preciosa que demostra el teu amor cap als animals, sinó que a més a més estàs contribuint al benestar dels gossos i gats abandonats que viuen als refugis.

No cal que només celebris un únic dia de Sant Valentí, perquè l'amor se sent cada dia! Compra per a tu, regala per als demés i enamora't de la solidaritat! 

Per veure tots els models i talles nomès cal que entris aquí

 

 

Calendari 2019

Preu: 
10,00 €
Com cada any ja tenim el nostre calendari. Aquest 2019 volem recordar a tothom que una vida és per sempre, i que qui decideix portar un animal de companyia a casa, assumeix una responsabilitat per tota la vida de l'animal. Una vida mai s'ha d'abandonar... Els beneficis del calendari van íntegrament destinats a atendre els gats i gossos dels nostres refugis.

Conte del 'Pilo'

Preu: 
1,00 €

Conte per pintar que explica la història d'en Pilo, un gos que és abandonat, que acaba a una protectora i que finalment és feliçment adoptat. Els guanys de la venda d'aquest conte aniran destinats a l'equipament veterinari de la protectora.

El Gat.CAT

Preu: 
3,00 €

El Gat.CAT vol portar sort i llaunetes als gats abandonats del carrer. Compra el nostre Gat.CAT solidari i tindrem prou menjar pels animals sense sostre!

L'adhesiu solidari spAm

Preu: 6'99€

NOVETAT! Enganxina per a cotxe de la nostra protectora! Molt xula i que ens servirà per ajudar els animals abandonats

https://perroabordo.com/collections/pegatinas-solidarias/products/pegatina-solidaria-de-la-spam

 

Llibre Es Meu Millor Amic a Cadaqués

Preu: 
20,00 €

El llibre de fotografies "Es meu millor amic a Cadaqués" (26 cm x 26 cm, 143 pàgines, enquadernació tapa dura) és un recull d'imatges de la fotògrafa Joanna Rosselló, unes precioses instantànies que tenen com a protagonistes els animals amb les seves famílies i, tot això, ambientat en la bellesa de racons de Cadaqués i voltants. Són 143 pàgines plenes d'amor...

Amb la compra d'aquest llibre ens ajudes a finançar part del tractament veterinari dels nostres animals abandonats.

Motxilla PET-jades

Preu: 
3,00 €

Motxilla oficial de l'esdeveniment anual Pet-jades, fabricada en teixit resistent en color verd, amb anses de corda per poder portar-la penjada a l'esquena. Ideal per sortir a passejar, a fer esport o per portar qualsevol cosa.

Amb la compra d'aquesta motxilla ens ajudes a pagar despeses d'aliments dels nostres animals abandonats.

Targetes solidàries per a celebracions

Preu: segons disseny

Si heu de celebrar algun esdeveniment (casament, comunió, bateig o qualsevol reunió) i voleu tenir un detall solidari amb els vostres convidats, amics o familiars, des d'aquesta pàgina podeu personalitzar unes targetes precioses i amb missatges fantàstics. Una part de l'import anirà directament destinada als nostres animals si trieu la nostra protectora com a destinatària.