Adopta un gat

El propòsit d’aquest qüestionari és trobar una llar adequada pels animals que actualment viuen en els nostres refugis, i alhora garantir que l’animal es pugui adaptar bé a les noves condicions en les quals viurà amb la seva família.

La família adoptant ha d’assumir els costos de l’adopció. Inclou desparasitació interna i externa, vacunes, esterilització i identificació.

Consulta tota la informació a la nostra plana d’adopció.

Tots els camps son obligatoris. Gràcies.

Informació sobre protecció de dades
Responsable del Tractament
  • Raó Social: SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS DE MATARÓ
  • NIF: G58223785
  • Domicili: Cal Pilé. Carretera Nacional II km 648’4 08301 Mataró
  • Correu electrònic: info@protectoramataro.org

Finalitat del tractament: Tractem les dades i la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar l’adopció de l’animal.

Legitimació: La base legal pel tractament de les dades és el consentiment de l’interessat en virtut de l’article 6.1.a) RGPD.

Criteris de conservació de les dades: Les dades no es conservaran més temps del necessari per a les quals han estat demanades, excepte que hi hagi una obligació legal.

Comunicació de les dades: No es comunicaran a altres tercers, excepte obligació legal o amb el consentiment exprés de l’interessat.

Transferències internacionals de dades: No es fan Transferències Internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

Decisions automatitzades: SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS DE MATARÓ informa que no pren decisions automatitzades que puguin causar perjudicis als interessats.

Drets que assisteixen a l’Interessat: L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, l’informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió (Dret a l’oblit), limitació de les dades, portabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a  Cal Pilé. Carretera Nacional II km 648’4, 08301 Mataró (Barcelona), o correu electrònic a info@protectoramataro.org, així com presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l’Agència Espanyola de protecció de dades (AEPD), a través de la seva seu electrònica: www.sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web, o enviant un escrit a C / Jorge Juan nº6 – 28001 MADRID.

La comunicació de les dades personals sol·licitades és un requisit necessari per poder prestar el servei sol·licitat, en compliment dels nostres processos de seguretat. La SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS DE MATARÓ  l’informa que compleix amb tots els requisits establerts per la normativa de protecció de dades i amb totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal.