Alerta: no paren d’entrar cadells de gat…

Comencem l’operació #alertagatets: molts cadells esperen adopció a l’espai veterinari del carrer Sant Cugat 102 de Mataró. Només amb adoptants i mainaderes podrem salvar la vida de tots aquests gatets. #salvaunavida

INFORMACIÓ PER ADOPTANTS

El cost d’adopció d’un cadell de gat és de 100€ en concepte de primera vacuna, desparasitació interna i externa, microxip i esterilització a càrrec nostre i a les nostres instal·lacions quan el gatet o gateta tingui aproximadament 6 mesos. Per adoptar un cadell de gat no cal que envieu correu, podeu anar directament a l’espai veterinari i un cop hagueu parlat amb els cuidadors i us hagueu decidit per un gatet o gateta, us el podreu emportar directament a casa. Cal que porteu transportí de gat, o bé el podeu adquirir a les nostres instal·lacions, us costarà el mateix que a qualsevol altra botiga i amb aquesta compra també ens ajudeu a mantenir el nostre espai veterinari. Horaris d’adopció: de dilluns a dissabte de 11 a 14h i de 15 a 17h, i diumenges i festius de 11 a 13h.

Vull adoptar

 

INFORMACIÓ PER MAINADERES

Hi ha gatets que ens arriben molt petits i necessiten prendre biberó o papilles cada 3 o 4 hores. Encara no estan preparats per a ser adoptats i des de la protectora no els podem atendre amb la dedicació que necessiten. Nosaltres us facilitem l’aliment i les atencions veterinàries per tirar endavant els gatets fins que estiguin a punt per a ser adoptats. Els gatets els entreguem a les mainaderes per camades, de manera que pot ser un gatet sol, o 3 o 4 i fins i tot 5 germanets. Cal que les persones que us oferiu no visqueu molt lluny de Mataró o tingueu facilitat per acostar-vos al nostre espai veterinari en el cas que els gatets necessitin ser atesos pels nostres veterinaris. Les acollides poden oscil·lar entre 15 i 45 dies, depenent de l’edat dels gatets. Pels més petits, és recomanable haver donat ja biberó a cadells. Si ens voleu ajudar fent de mainaderes de cadells de gat, entreu i responeu el formulari. Gràcies!!!

Formulari mainaderes

 

INFORMACIÓ PER A CASES D’ACOLLIDA PER A GATETS BEBÉS DESCONFIATS

Com ja sabeu no paren d’entrar gatets. Molts d’ells tenen bon caràcter, i no triguen a trobar adoptants, però n’hi ha molts que, sense arribar a ser ferals, són molt desconfiats i ningú els vol adoptar… Necessitem persones amb experiència amb gats desconfiats que vulguin portar a casa un o dos d’aquests gatets per avesar-los a les carícies i la presència humana, de manera que puguin trobar adoptants i no hagin de créixer a la gatera. Mínim durant 15 dies. Si ens podeu ajudar, si us plau, entreu AQUÍ i responeu el formulari. Gràcies!

Formulari socialització

0 Comments

Submit a Comment