Benestar a refugis

Per desgràcia cada dia s’abandonen animals pels carrers i cada dia es troben animals desatesos o maltractats. Alguns arriben malalts, i altres arriben en un estat emocional molt fràgil, producte del maltractament i la desatenció.

La nostra tasca principal és acollir-los i cobrir les seves necessitats, tant físiques com emocionals, fins a trobar per a ells una nova família.

Sabem que un refugi d’animals mai serà una llar, però mentre hi hagi tant abandonament , un centre d’acollida és l’únic espai del que disposem per poder protegir-los. Des de la protectora fem tot el possible perquè la seva estada als refugis sigui el més amable possible.

Vetllem per un adequat estat sanitari de les instal·lacions i per la salut de tots els animals que acollim: el benestar comença per la salut física de l’animal.

L’enriquiment dels diferents espais, sumat a la companyia, el joc i els passejos, són les principals eines de les que disposem per combatre l’avorriment, la tristesa i les pors dels animals que habiten als refugis: el benestar emocional dels animals mentre són amb nosaltres, és essencial per evitar patiment i perquè puguin ser adoptats.

Els nostres refugis

"És increïble i vergonyós que ni predicadors ni moralistes alcin més la seva veu contra els abusos cap als animals" (Voltaire)

L'espai veterinari

"Els animals pateixen tant com nosaltres. Fins que no siguem compassius amb tots els éssers vius, la humanitat no tindrà pau" (Dr. Albert Schweitzer)

Els nostres voluntaris

"Sigueu el canvi que voleu veure en aquest món" (Mathama Gandhi)